ΠΙΤΕΣ Header Image
Γαλατόπιτα

Μια γλυκιά πίτα φτιαγμένη με φρέσκο γάλα αγελάδος από φάρμες παραγωγών της περιοχής της Λάρισας, πασπαλισμένη με κανέλα και ζάχαρη, ένα διαφορετικό αλλά και συγχρόνως πολύ γνωστό Ελληνικό γλύκισμα.

  • συστατικά: αλεύρι σίτου, γάλα, βανίλια, κανέλα, ζάχαρη, αυγά, μαργαρίνη, σιμιγδάλι, corn flour, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • οδηγίες χρήσης: ψήνεται στους 190ο C (στον αέρα χωρίς να αποψυχθεί) για 1 ώρα περίπου
  • διατηρείται: στους -18 ο C για 1 έτος από την ημ/νία παραγωγής
  • διατροφική αξία (ανά 100gr): πρωτεϊνες 11gr, λιπαρά 12gr, υδατάνθρακες 23gr - ενέργεια: 240 kcal
  • καθαρό βάρος: ~1600gr